кадър bTVГостуването на лидерът на БСП Корнелия Нинова в студиото на bTV тази  започна

...
кадър bTVГостуването на лидерът на БСП Корнелия Нинова в студиото на bTV тази  започна
Коментари Харесай

Много сериозен разговор по bTV! Хекимян: Правите ли си фъш-фъш? Нинова: Да, даже се изсветлих

кадър bTV

Гостуването на водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в студиото на bTV тази  започна с диалози за прически. След вчерашните откровения на министър председателят Бойко Борисов по тематиката, водещият Антон Хекимян попиха първо дали председателката на социалистите си е правила " фъш-фъш " тази заран.

" Да ", отговори леко смутена Нинова. След това стана ясно, че тя към този момент е изсветлила леко цвета на косата си, както поучават стилните специалисти. 

След това диалогът стана по-сериозен и мина към тематиката за кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София и локалните избори като цяло. Нинова не отговори непосредствено на въпроса дали Българска социалистическа партия ще поддържа към този момент някогашния омбудсман и съобщи, че би трябвало да се изчака решението на столичната организация на социалистите. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че поведените на Бойко Борисов към Мая Манолова наподобява на държанието му към Румен Радев преди да стане президент. " Надявам се резултатът да е същият ", сподели Нинова. Тя заявява, че Българска социалистическа партия може да завоюва кметските места в 2-3 огромни града, само че отхвърли на този стадий да каже в кои. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР